Ubuntu 14.04 julkaistu!

Lataa viiden vuoden tuella varustettu LTS-versio täältä!

Testi!

Pojat testaa kovasti!

Tilaa Ubuntu DVD

Virallisilta jälleenmyyjiltäWeb

Hanki Ubuntun DVD-levy nopeasti Ubuntu-tuotteet -sivun linkkien kautta. Sivu tarjoaa tietoa siitä, kuinka ostaa DVD-levyjä suomalaisilta yrityksiltä tai suoraan Ubuntun kehittäjäyritys Canonicalilta.

Suomen paikallistiimiltä

Suomen paikallistiimi saa kiintiön mukaisesti muutamia satoja Ubuntu-levyjä jokaisesta julkaisusta. Jos edustat / haluat edustaa Ubuntua jossain päin Suomea ja olet esimerkiksi levittämässä Ubuntu-levyjä kuntasi kirjastoihin tai muulla tavalla, seuraa tai esitä kysymys keskustelualueilla Ubuntu Suomen DVD-levytoimituksista.

Keskustelualueet

Ubuntu Suomen keskustelualueilta löydät tuhansia aiempia keskusteluita ja vinkkejä Ubuntun käyttöön. Voit myös luoda uuden viestiketjun, jos et löydä aiempaa, sopivaa keskustelua.

Ohjeet ja tuki

Ubuntu-yhteisö on laatinut uusia käyttäjiä varten hyvät ohjeet. Apua voi kysäistä myös keskustelupalstoilta tai reaaliaikaisessa IRC-keskustelussa

Kuvia ja videoita

On internetissä paljon.

Yhteisö

Aktiiviset Ubuntu-käyttäjät ovat osa suurta vapaiden ohjelmien yhteisöä. Yhteisö auttaa uusia käyttäjiä, levittää tietoutta vapaista ohjelmista sekä tekee ohjelmien kehitystyötä. Tutustu Ubuntu Suomen ja siihen liittyvien yhteisöjen toimintaan ja tule mukaan!